Returnarea produselor

Dorești să returnezi un produs?

Nimic mai simplu, ai dreptul sa ne notifici în scris în termen de 14 zile de la primirea produsului. Stai fără giji că nu apar penalități si nici nu trebie să ne prezinți un motiv.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). De verificat ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur din rubrica “14 zile drept de retur” . Daca vrei sa returnezi mai multe bucati din acelasi produs este suficient sa completezi un singur formular de retur, dar iti amintim ca in conformitate cu conditiile legale de retur stipulate si in pagina noastra de “Termeni si conditii”, maxim o singura bucata poate fi returnata desigilata. Daca vrei sa returnezi mai multe produse, diferite, mentioneaza-le pe toate la rubrica “Produs returnat”.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur. Dupa completarea solicitarii de retur, expediaza produsul la urmatoarea adresa cu orice firma de curierat doresti (exclus Posta Romana) mentionand pe AWB comanda pe care o returnezi, dar nu uita ca plata expeditiei trebuie facuta de tine la predarea coletului si acesta trebuie sa fie fara valoare ramburs:

SERSIMO MARKET SRL, str Sannicoara nr 6, Cluj-Napoca, Cluj, telefon 0771671596

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.


Completează formularul de retur